Hej!

Ett stort tack till alla som skickat mig glädjande men också varnande cirkulerande emails under året...

Jag måste sända ett speciellt tack till den som skickade mailet ang urin i klistret på kuverten, ber nu alltid någon annan slicka mina brev.

Jag har numera inga sparade pengar eftersom jag gav allt till en sjuk flicka (Penny Brown) som var nära att dö på ett sjukhus för 1 387 258:e gången.


Jag behöver inte längre oroa mig för min själ eftersom jag har 363 214 änglar som ser efter mig och ett helgon som garanterat mig lycka.  

Jag har också under året lärt mig att mina böner bara får svar om jag sänder mailet vidare till 7 av mina vänner inom 5 minuter

Jag dricker inte Coca Cola längre eftersom jag kan rengöra toaletten med det.     


Jag kan inte längre gå till ett varuhus eftersom någon kan droga mig med parfymprover och sedan råna mig.   

Jag kan inte längre svara i telefonen eftersom någon kan be mig slå ett nummer som gör att jag få en telefonräkning för samtal från Jamaica, Uganda, Singapore eller Uzbekistan ..


Jag kan inte ens plocka upp en 20:a som jag tappar på parkeringsplatsen, eftersom att det antagligen finns en sexförbrytare i buskarna som väntar på att jag ska böja mig framåt...

Å du...

OM du inte sänder detta e-mail till minst 144 000 personer inom de närmsta 70 minuterna kommer en skata med smittsam diarree landa på ditt huvud och du blir aldrig frisk igen...
Jag vet att det låter otroligt men det har faktiskt hänt en grannes, före detta grannes, ex flickväns mammas andra mans kusins frisör.

By the way... en sydamerikansk forskare har efter långa studier har upptäckt att människor med låg IQ som har oregelbundet sex alltid läser mail med handen på musen...

Å du försök inte att skylla ifrån dig. .. det är för sent..    

Uttråkade!

Åkte vi till Why not bar! Why not? Parkerade bilen för att gå till baren, stället var fullt med alla möjliga människor. Och bandet spelade bra covers i alla möjliga tappningar.

Det gjorde ju inget, 2 i bandet var lite trevliga att se på. När kl närmade sig 24 slaget så skulle jag röja lite för att lämna fri pasars till K, det bestod i att flytta på 2 moppar, sagt och gjort sedan vet jag inte vad som hände, för dom föll som domino brickor? Som tur var var det bara 2 st. Fort upp med dom och så iväg, hände det något eller? När vi åkte den skumpiga vägen, så helt plötslig ligger det en riktig fet pytonorm över hela vägen (minst 2m och väldigt fint mönstrad) ops! där körde vi över den. Fy sjutton vad äckligt och obehagligt det var, vi satt och fasade oss hela vägen hem. Nej tack pytonorm, hoppas det var första och sista gången jag eller någon i min fam. ser eller möter fler ormar. Hur det nu ska gå till, när vi bor där vi bor?


Underbara Dotter!

Ja, det visste jag att jag har en underbar dotter men det är alltid lika roligt att höra att hon är trevlig!

Tack M för de värmande orden men du gjorde intryck på min dotter också, hon tyckte att du var super trevlig!


Tips!

Jag har hittat en intressant blogg!

Mannen skriver mycket intressant om vad jag brukar säga och tycka, han har mycket intressant att dryfta om. Jag kan varmt rekommendera den! Jag håller inte med om allt.

Här kommer ett Citat :


Fundera själv på varför du kan tillåta andra bete sig mot dig på ett sätt som du själv aldrig skulle göra? Detta är vanligt med snälla människor, som själva ställer, upp, tillåter, erbjuder frihet - att i sin tur låta andra gegga till det. Nej, gör allt rätt från din sida, var en förebild och sätt stopp för andras negativa beteenden:

Och jag kan bara hålla med om det.
www.blogg.helhetsutveckling.se

Tårtan...

Man växer i sina vingar med godhet! Han där uppe kunde inte undvara dig längre.

Han behövde dig till något Större!

LYCKA till på Din nya resa!

Mina tankar går till dina nära & kära, som går en svår tid till mötes.

I svåra stunder, tänk på det goda.

Kramar med mycket kärlek till ALLA människor!


Resumè 2008

År 2008 Förverkliga drömmarnas år.

Det har varit ett händelserikt år med massa nya möten/lära känna massa nya spännande människor.

Året då vi började ett helt nytt liv: Bytte land, språk, kultur, sol, värme, med nya värderingar men Jag har kvar min människosyn och mina värderingar (det blir svårare då).

Har aldrig varit ifrån tjejerna så länge, Z har utvecklats som person på många sätt.

Året då man inte kan leva på några gamla meriter.

Jag trodde det skulle bli året då jag slapp vara med om unga dödsfall, men så var inte fallet. Det var året då Tårtan togs ifrån oss här i Thailand. De sista skälvande dagarna, då hände det, varför?

2008 har verkligen varit ett spännande & annorlunda år.


24 dec 08

24 dec 08 började väldigt annorlunda än i Sverige. Det började med att vi öppnade alla julklappar på morgonen.

På eftermiddagen samlades vi i våran sala och åt en god, lite annorlunda julmiddag. Efteråt hjälptes alla åt att plocka undan. Sedan började det efterlängtade paket spelet.

Regler:

Alla deltagare köper 3 paket var med ett värde på 150-200 tb.

Alla paket läggs i mitten.

Sedan slår man med 2 tärningar o på 1 & 6 får man ta paket (som endast är till låns).

Man slår med tärningarna tills alla paket är ute bland deltagarna.

Då börjar steg 2.

Man ställer en klocka på ringning på en förbestämd tid (vi var 15 st. o tog 60 min) ingen får ha tillgång till någon klocka att titta på.

Sedan registrerar man vem som börjar slår med tärningarna o på 1 & 6 får man nu välja vilka paket man vill men inte av någon som bara har 1 paket. Så håller man på att ta paket av varandra tills att klockan ringer, då går man varvet klart.

Då börjar steg 3.

Var o en öppnar 1 paket i tur ordning tills alla paket är öppnade.

Då steg 4,

Byta julklappar med varandra (de som vill).

Ett väldigt rolig spel! Rekommenderas ej för små barn om man inte väldigt noga förklarar att paketen bara är till låns först.

GOD JUL!


Dotter 2

Nu är hela fam. samlad hur skönt är inte det? Jag går bara och myser, det är helt underbart!

Zeb och P lade sig att mysa i hängmattan. Dom låg, pratade och mös av varandras sällskap. Dom har verkligen saknat varandra, det är bara underbart!


RSS 2.0