...

Phuket.

Ja då har man gjort sin 3e vända till Phuket i år. Den här gången för att göra en plastik operation, inte på mig! Men på en kompis. Vi började med att sondera terrängen med att leta oss fram till Bankok sjukhus Phuket det gick bra, sedan började vårt surrande i Phuketstad efter hotellet, det var ingen lek! Till slut så kom det en thailändsk dam och hjälpte oss hon kunde ingen eng. och visste inte var hotellet låg, men ändå lyckades den underbara kvinna guida oss till hotellet(hon körde moppen o vi följde henne). Vi försökte att betala henne men det fick vi inte! Tänk att någon bara skickar oss en Ängel bara så där. Tack för det!

dag 2.

Först till Big Cie och handlade en massa och toppade det med att köpa ett stort paket med jordgubbar. Midsommar dag och jordgubbar.


Dag 3 eller 1.

Tog taxi till sjukhuset 3,5 tim senare var operationen klar och en vän med mycket smärta o morfin kom upp till avd. 4 dagar med mycket smärta och tabletter och mera smärta....

Jag sa -skulle jag få för mig att göra det så påminn mig om hur jävla ont det gör!!!!!!

Det är inte värt det! Jag har gjort hennes och det är dom enda jag ska göra!!!!!!!!!!!!!


Dag 4

En vända till sjukhuset och mer morfin i blodet sedan tillbringade vi ett par tim i en möbelaffär tittandes på alla möjliga möbler.

Helt otrolig vad morfin kan göra! tur att jag har haft koll på tabletterna.


mjölk


Jag är trött, det var strömlöst i flera timmar, strömmen kom tillbaka kl 08 i morse,( så det blev en svettig natt). Jag var tvungen att ta hand om 3 l mjölk så då blev det till att baka dubbla satser tekakor med ett strömavbrott på 40 min. Mitt i baket kom en nyvunnen vän med en vacker orkidé till mig, så vacker! Jag gav henne en påse med tekakor och introducerade i vår Kalles kaviar, den föll inte i smaken.

Så mycket som jag har bakat här har jag inte bakat i mitt 45 åriga liv så det är väll det jag håller på att ta igen eller något?
Ja... ni som känner mig vet ju hur duktig jag är på att baka och laga mat.
Just det, jag lagade lunch till sonen, det var något så exotiskt som fiskpinnar o stekt potatis med svensk grillkrydda.
vem skulle kunna tro att man skulle stå i Thailand och steka Findus fiskpinnar?

Det började med att köpa sommarställe på Ko Lanta (apr 06) för att sedan kanske flytta ner när man blev pensionär.
Till att vi bestämde oss för att prova på att bo här under lågseason, för att ta reda på om det fortfarande är våran dröm? 


solnedgång


Efter en inte så rolig middag bestämde vi oss för att ta glass o dricka med oss och flytta ner 20 m till en vacker solnedgång. (man kan nog inte se sig mätt på solnedgångar) Den här var väldigt vacker! Solen var sådär stor och röd innan den gled ner vid horisonten, tyvärr går det så väldigt fort bara.


RSS 2.0