Ofattbart!

Har agerat från Koh Lanta till Sverige ett par gånger men allt är en då så overkligt……
Jag trodde att jag skulle slippa uppleva flera dödsfall med mina kära ungdomar.
Resan som slutade helt abrupt i Thailand och vart början på den oundvikliga resan.
Det är alltid mer tragiskt när en ung människa förvandlas till Ängel.
Jag sitter fortfarande här 7 tim. senare alldeles tom…
Vad hände?

GODE GUD!

p a u s

vila i frid

Det är helt ofattbart? Vad hände?
Mina tankar är hos er!

indiskt:

Har hittat en indisk restaurang som ska provas/har provats nu. Började med en besvikelse läget: låg inte alls ner vid havet och såg ut som det gör i Sverige, alltså omysigt inrett. Medans vi satt och väntade på middags vännerna så beställde vi en starter o nan bröd, S o co dök upp och beställde det samma.Det började bra det var väldigt gott o blev mera, en godare huvudrätter som avrundades med en kopp Indiskt te, även den vart en god överraskning. Och sist men inte minst trevligt sällskap. Vi slutade kvällen med en drink på klappa klon och vi var alla överens om (stora som små) att det var en mycket bra indisk restaurang. Så TACK S,N,T & O för en trevlig o god kväll!

SMS

Fick alldeles nyss ett sms från dotera min sitter på planet som ska föra henne till oss, snart ses vi om 13 tim. med inte allt för mycket försening. Men det spelar ingen roll vi kommer att vara där och vänta på DIG! NU är det bara 9 tim. kvar…

2 dagar!

Nu är det bara 2 dagar till dotter 2 kommer, vi längtar så… Vår resa startar: sön 21/12-08 kl. 06:40 till Krabi!

Job 2 Do

Vi gick på stranden, vadade i vatten strax över knäna i månens sken.

Äntligen var det dags för det omtalade bandet Job 2 Do, många thai o falangs hade samlats för att höra reggaebandet. Många fulla och glada dansade till bra musik, konserten höll på i flera tim.


Dans under bar himmel och månen som lampa, de 2 yngre tjejerna som var med, L & H var duktigt uppvaktade av en massa thaikillar (som flugor dras till 2 sockerbitar)

Och ännu mera dans, L undrade vad jag fått i min dricka, som inte de fått?

Ja... man kan ju undra vad dagens unga är stöpta i för form? de pallar inte så länge!

Till saken hör att H dagen innan sa - du som är äldre, det är ok att du går hem tidigare.

No comments!

Så kl 01 ville de yngre damerna gå hem, så duktig mor som jag är gick man med hem, fast jag hade gärna stannat!

Vi fick vada i vatten ovanför magen nu, men det är end. underbart att gå hem i sand och vatten en att ta trick eller natt buss. När vi kommit över till andra sidan så fick L syn på något stort krypandes på stranden, gav till ett skrik så att hon måste ha väckt en och annan.

Tack & God Natt!


Exotiskt

Vem kunde tro att man skulle tycka att det var exotiskt att se julstjärnor(blomman)? det vart i alla fall min reaktion när jag fick syn på den som jag egentligen tycker är en tråkig blomma! Igår fick vi alla fall se Koh Lantas finaste luciatåg, med massa fina tärnor, stjärngossar, tomtar och lucia. Där stod vi i en massa i denna 28 graders värme, svettandes och se det vackra luciatåget skrida fram i mörkret. Mycket stämningsfullt! Sedan bar det iväg på födelsedagskalas, det är evenemang var och varannan dag, det är ett hårt liv vi lever här! ”med mycket möda och stort besvär…”

???

Det är skönt att inte följa allt som händer i värden: Vart är den på väg??? Och vad gör vi åt det??? Vad ska vi göra???

Tvilling 1 (dotter)

Det är så underbart härligt min ena dotter har kommit, hon och sonen kivas som de syskon dom är. Ja syskon nu fattas bara en dotter sedan är hela fam. samlad. Resan till Surat Thani gick väldigt smärtfritt fast den var lång, hon hade mesig massa goda och bra saker som många kommer att ha glädje av tex. när vi ska baka pepparkakor. Hon är här och är & verkar nöjd med det, njuter av att inte motse någonting utan att välja mat. Hur bra är inte det?

Thailand ändrar reglerna för visumfria inresor.

Om man anländer till Thailand via en landgräns får man i fortsättningen bara 15 dagar, istället för de 30 man tidigare fick. Om man däremot anländer via en internationell flygplats får man fortfarande 30 dagar, precis som vanligt.

östfronten:

På östfronten intet nytt. Thailand är lugnt och förbereder sig på födelsedagsfirandet i morgon. Vad händer på måndag står skrivet i stjärnorna.

Desperat housewife?

Släppte in de som ska städa huset, tog en moppe för att fika uppe hos en vän, på en av alla kullarna här på Lanta. Satt med fikat hemma hos K, G var med. Hade värsta utsikten och reflekterade över moral hos mänskligheten, tragedier och öden. Där satt vi med nya bröst, vackra naglar och extension ögonfransar. Är det desperat housewife varning eller?

???

Det finns en mening med allt? hoppas jag verkligen, men ofta kan det vara mycket svårt att se det. Och det kan kanske fördelas orättvist kan man tycka men vem har sagt att livet är rättvist? Var försiktig med vad du önskar. För du vet inte hur eller när det slår in!

RSS 2.0