Weekend Bangkok!

Jag och Mia drog iväg med en av morgon färjorna, många samtal senare med massa strul på bygget.

Vi anlände till flygplatsen 1,5h innan avresa. Åt en sallad till frukost medan vi väntade, jag tycker om att vara på flygplatser, men det är med lite skräck innan man vet att man kliver på rätt flyg.

Landade i Bangkok och bestämde oss för att åka bussen, ville inte slänga ut massa pengar på det kartell artade taxipriserna. Sagt och gjort, fick vänta väldigt länge innan den åkte iväg med endast 5 personer, vi bestämde att vi skulle byta till skytrain då vi insåg att det skulle gå fortare.

Stefan mötte upp oss på Nana stationen, tog tuk till S lägenhet, den var jättefin på 19 våningen! Fick träffa hans nya pojkvän Nick och sen blev vi serverade en härlig lunch!

Satt och snackade och hade allmänt trevligt, duschade för att sedan ta en sväng och kolla utelivet i Bangkok.

Det hann bli ganska sent innan vi kom till restaurangen, fick lite mat, sedan iväg till ett gaydistrikt, det var verkligen annorlunda! Nästan bara killar och inga som var intresserade av oss tjejer, skönt!

Det var två som sjöng karaoke och de sjöng väldigt bra, S o M.

Sedan iväg till ett disco med alldeles för hög ljudnivå för att man skulle kunna prata, så vi gick hem.

Sammanfattning:

Bangkok bestod av långa shoppingdagar som var avklarade vid 21 tiden och det fanns ingen ork för nattlivet! Det blev trevliga hemma kvällar istället.

Tack S, M o N för en trevlig Bangkok vistelse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0